info@biso.be             03 321 30 68
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Schade het overkomt iedereen.

De juiste schade-eis opstellen is belangrijk.

Uw verzekeringsmaatschappij is uw partner in schade

Zij vergoedt u tot 115% van de schade! Meer dan wat u als schade verwacht, echter geen 120%!

Het juist opstellen van uw schade-eis is daarom belangrijk.
Biso maakt voor u 'overcomplete' schadelijsten die ze dan bespreekt met de expert of inspecteur van de maatschappij.

Wenst u meer info? Bel Biso op 03 321 30 68 of stel uw vraag hier!

Wat is de rol een tegen-expert in een traject van een schaderegeling?

Een tegen-expert is een eigen deskundige die u zelf kunt inschakelen bij een schade door bijvoorbeeld brand, water, inbraak of storm.

Het schadebedrag wordt vastgesteld door een expert van uw verzekeringsmaatschappij. Deze persoon is aangesteld door uw verzekeringsmaatschappij en heeft als opdracht de belangen van de maatschappij te bewaken. zeer ervaren met het schaderegelingsproces en kent de polissen beter dan u. Daardoor heeft u als verzekerde een grote achterstand. U weet niet precies waar u recht op hebt en kunt de expert dus moeilijk controleren of zijn oordeel aanvechten.

Wij, als uw eigen tegen-expert, kan dat wel. BISO zet zich als uw eigen tegen-expert met al haar deskundigheid en ervaring, voor u in en puur en alleen uw belangen behartigen.

Bijna alle polisvoorwaarden van brandverzekeringen bieden verzekerden het recht, om op kosten van de verzekeringsmaatschappij een tegen-expert (eigen deskundige) in te schakelen. Het recht op tegen-expertise is een mooi, maar ook een noodzakelijk recht.

Het is voor u als verzekerde namelijk dé mogelijkheid om zich te laten bijstaan, ondersteunen en adviseren. Daardoor zult u de polisvoorwaarden optimaal kunnen benutten bij een schade. De inschakeling van Coolen Expertise voorkomt veel problemen met de verzekering. Wacht daarom niet af maar schakel ons direct na schade in.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer uitleg. Stel hier uw vraag!